10/03/2012

The flower power skirt





skirt:zara
shoes: roberto
jacket:vintage
fur:wholesal-dress.net
bag:asos 
THE SUKNJA
dvoumila sam se oko ove suknje. pencil kroj zapravo nikako ne laska mojoj figuri, ali suknja mi se toliko svidjela jer neodoljivo podsjeća na nikad prežaljeni i uvijek željeni Givenchy da sam se nakon par dana razmišljanja i lurkanja suknje na webu vratila u zaru i dala joj drugu priliku.
ne znam što se primijenilo između ta dva odlaska, ali kupila sam je bez razmišljanja. cijena je 179 kuna.
možda sam malo overdressed ovdje, ali takav mi je bio dan. ma, zapravo, još od srednje škole ne pravim razliku između odjeće za dan i noć. ipak,  ubuduće (prema proljeću) starke na noge i bijeli t-shirt. samo nikako naći neku bijelu majicu, običnu, ali neobičnu. hm? imate kakve ideje?
sve na koje sam naišla su ili preobične ili preoversized ili preprozirne....hm, možda je problem u meni?
important
zanemarite čudnovati izraz lica, inače režem glavu ubuduće :)


9 comments:

  1. Suknja mi je divna, dobro je sto si se vratila po nju :)

    ReplyDelete
  2. hoćemo više ovakvih postova :)
    mrak je suknja
    http://urbanprettygirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. zaista lepo, slike su divne,a onaj deo kod razlike izmedju odece danju i nocu, potpuno razumem i sama sam se prepoznala :)

    ReplyDelete
  4. super mi je outfit! pencil ti super stoji, inače ja isto živim u uvjerenju da meni to ne stoji, pa takve suknje ne želim ni probati, ali tko zna- možda sam u krivu... :) btw vidla sam te na tv-u neki dan ono kad je Sanader izlazio iz sudnice a ti si snimala izjavu njegovu ispred :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, moj omiljeni negativac :)
      nego,da , probaj pencilušu, ja sam se iznenadila :)))

      Delete
  5. moje skromno mišljenje je da si učinila pravu stvar kad si se vratila po nju jer ova kombinacija ti je odlična i mislim da nisi uopće overdressed ;)

    ReplyDelete
  6. bila sam u sličnoj situaciji ali u hm-u...dugo sam razmišljala o pencil sa tufnicama i to rozim....niti sam od tufnica niti od pencila...drugi put otišla i kupila bez razmišljanja! Još je nisam prođirala....još smišljam kombinaciju. Da hoćemo još ovakvih postova!

    ReplyDelete
  7. ja sam ju isto probavala jer mi se print baš sviđa :) na kraju sam odustala.

    ReplyDelete