01/04/2011

HTC CAP: Etna Maar i Elfs

zaljubljena sam u ljubav na prvi pogled. ta moja osobina do izražaja najviše dolazi u mom odnosu prema modi. to mora biti ljubav na prvi pogled.
a sinoć sam gledala, gledala i gledala. ljubavi je billo tek u tragovima.

neke kolekcije opasno su se približile tom magičnom osjećaju "ovo moram imati", a neke komade ne bih ni da mi plate. pa, krenimo redom.

andrijana subotić pjajčik sve nas je začarala poslavši na pistu balerine. energično, a istodobno ženstveno, one su na vršcima prstiju prodefilirale pistom noseći najnoviju etna maar kolekciju i ušle u povijest 17. htc cap-a. jaka šminka crnih labudica i fantastične frizure. lajk za performans. i lajk za divne andrijanine haljine. prodano!




zatim, elfsi. kontroverzni elfsi i njihova kraljica maturalne večeri. ludilo, brale! i žmk jelena rozga na kraju cijele treši priče. ne mogu si pomoći, padam na takve stvari. sad, dalo bi se raspravljati koliko su dečki uspjeli pogoditi u sridu što se tematike tiče i hoće li njihove haljine uopće biti izbor maturantica, ali meni to nije ni bitno. alex i ivan nadovezali su se na prošlu kolekciju i samo malo smirili boje (samo malo!) i ponovo izazvali
najžešće ovacije. dečki znaju što rade :D



ostatak fotki s prvoga dana kad mi komp dođe k sebi... prokleti ruter....

7 comments:

  1. zadivile su me ove balerine i svaka im čast što su uspijele hodati pistom. za Elfs-e sam rekao-najbolji kao i uvijek :)

    ReplyDelete
  2. divne fotke, ova podignuta frizura mi je WOW!

    ReplyDelete
  3. ma komercijala najbolje prolazi, i naravno sve sto je girly, sljokicasto, pufnasto, tako daa :) eto zasto se svima dopadaju! super su mi ove majice njihove, nosilaaa bih! :)

    ReplyDelete
  4. Elfs - i boje i modeli. <3

    ReplyDelete
  5. elfsici ....hmm..brate mili vec zadnje 3 godine su im kolekcije toliko predvidive....za zapitat se..samo sto to kod nas prolazi..

    ReplyDelete