03/04/2011

cap day2: mmmmmmmmmmmmm

druga modna večer bila je inspirativna, maštovita, nadahnuta... uživala sam. 
najprije marina design. ženo, što mi to učini???? 
fino, pročišćeno, prekrasnih materijala i boja. pikiram hlače.


zatim fjaba i sin factory koji su nakon londona svoju modnu priču prošetali pistom westgatea. zanimljivo. motiv ključanice perforiran u tkaninu i na kraju dama u bijelome s traženim ključem. poštujem vrhunsku izradu, ali zemljane boje i bordo crvena nisu moj cup of tea, ali zato je plavo-bijela kombinacija nešto što bih voljela da se nađe u mom ormaru :D

nakon ogi antunac i njezina linka mogla sam jedino reći: draga ogi, paint me black, tvoja sam (poklonica) zauvijek.
divna crna u slojevima omotana oko tijela, maštovite konstrukcije, oblici ii tkanine. želim!!!! sve, naravno :D


a ovo je najbolje od najboljeg.  ljubav na prvi pogled <3andreja bistričić.... koliko sam uspjela uhvatiti, modna je kritika na njenoj strani, a i reakcije publike divne su što me jakoooo veseli. ne mogu si pomoći, pri spomenu andreje, potpuno sam subjektivna. ovaj njezin punk meets school girl đir je pomaknut, kul, nov, drugačiji.... 
dekonstrukcija, fini prizračni materijali, neočekivani momenti... mljac!
omiljeni komad, suknja sa slike ispod i varijacije na temu


sjajan performans priredio je tomislav bahorić čiji su modeli šetali sporo, podsjećajući pomalo na žive mrtvace. potpuno kul, kao da ih nije briga, išli su nogu za nogom, opijeni..... i ostavili me bez daha. bahorićev je stajling očaravajuć i, kao što je slučaj s andrejom, vani bi bio prava zvijezda, njegovi komadi pojedinačno funkcionirat će u svakodnevnom životu kod svakodnevnog muškarca. najbolje predstavljanje. o borisu pavlinu ne treba trošiti riječi. njegove šumske vile prosule svoj čarobni prah pa zaplesale pobjednički ples. nemalo cura oko mene sigurno je da će se vjenčati "u pavlinu". pametnom dosta.

znam da kasnim s fotkama, nisam stigla prije, i ovako mi je žao da ne mogu staviti sveeee!
dok ja ovo pišem, sve revije već su odgledane (iz prvog reda, zahvaljujući PRiredbi i organizaciji CAP-a) i mogu reći da je bilo lijepo, ali i malčice naporno. 
dugujem vam još report sa zadnje večeri i naravno, slike blogerskog okupljanja <3

4 comments:

 1. divne slikeee! baš mi je žao da nisam mogla biti na prvoj i durgoj večeri zbog obaveza, ali barem sam stigla na treću:)

  ReplyDelete
 2. Prve dve revije su mi super, nosila bih dosta stvari :D

  ReplyDelete
 3. ovo je sve bolje od boljeg :)

  ReplyDelete
 4. vidim da sam propustila bas fine stvari :/

  ReplyDelete