07/04/2011

CAP day 3: amazing XD line

ostala sam dužna osvrnuti se na treću večer htc cro-a-portera, a ne želim vas zakinuti za kolekciju ksenije vrbanić koja je doslovno rasturila westgate. uz matiju vuicu, definitivno najbolje što smo u subotu mogli vidjeti (jel, po mom skromnom mišljenju- if u know what i mean).
uglavnom, XD Xenia Design za jesen i zimu ima opasno dobar plan. opasan jer vuče na dobri stari punk, a dobar jer je nosiv, ležeran i seksi: tri u jedan, ako ne i više.
asimetrične jakne ostavile su me bez daha, zatim zipovi, pa red čipke, beskonačno duge suknje. oooooodlično. svjetski. 
još kad vam kažem da je Kseniju inspirirala nenadmašna Josipa Lisac, bit će vam jasno koliko su modeli ekstravagantni i kako nema šanse da vam oko ne zapne za ženu koja će svoje zimske dane ogrnuti XD linijom.

lukA. što reći o simpatičnom luki koji je svojim puf suknjama i t-shirticama utabao put obožavanju masa? i ove sezone luka nastavlja raditi ono što radi dobro pa su i u ovoj morskoj kolekciji kojom se kao light motiv provlači silueta sirene, prisutne proslavljene oversized suknje i fine pamučne (i pristupačne) majičice. i to je ok, slatko je, fora je, izgleda dobro. standardno dobro. nije novo i neviđeno. zato ću se prebaciti na inovacije koje nam je luka prestavio. 
simple t-shirt dress. nije loše. zatim haljina koja se prelijeva u bojama sedefa. pa jedna zgodna crvena suknjica drugačijeg kroja i oblika. još samo da je i u drugoj boji... 
pet plus za nakit. ostalo ok. 
hippy garden bio je solidan. dvije haljine koje su mi zapele za oko. zelena jer je baš lady like i fino se uklapa u motiv ljubavi prema prirodu, na koju nas je đurđica htjela podjestiti, a druga zbog fantastičnog kroja i izbora materijala. 
p.s. sviđa mi se iskorak prema skraćivanju dužina pa smo mogli vidjeti i nekoliko zgodnih mini haljina.


da nastavim u ljetnom điru, anamarija asanović. slatkica s preslarkom, ali već (stoput viđenom) kolekcijom. i cipele izgledaju super slatko, ali (vjerujem, vež ste negdje pročitali, no ne mogu prešutjeti što sam vidjela) su urnebesno loše napravljene. sad, jel stvar u izradi ili dizajnu, ne bih znala. znam samo da su manekenkama prstići virili na sve strane i noge su skoro polomile na pisti. ako one ne mogu hodati u njima, može li "obična" žena?
i za kraj, iako je danas urnebensno vruće, ostavljam vas tihomiru krznariću i njegovim čarobnim lopticama vune. da ili ne? o, da!

5 comments:

  1. Uh, ova jakna s 3. slike! <3
    I da, Luka mi je odlican, zao mi je sto je pokupio poprilicno lose kritike od drugih..
    :*

    ReplyDelete
  2. belooo najbolje!:) majica bela je vrhunska:)

    ReplyDelete
  3. hey isplanirala sam samo 48 sati u zagrebu inace bih se javila ja
    nisam znala da ce se to pretvoriti u 48 dana zagreb hahaha
    elem sjajan mi je dodatak u novoj gloriji, to kod nas nikada ne rade :)

    ReplyDelete
  4. Baš sam u novinama vidjela sandale od Anamarije, izgledaju super i mislila sam ih otići probati. Sad mi je žao što čujem da je loša kvaliteta! Hippy Garden mi je dobar ali manje više standardno i već viđeno!..duge haljine na isti mot..

    ReplyDelete
  5. asanović svojim kreacijama više liči na high street nego na pravog dizajnera... možda bi joj se otvaranje takvog dućana više isplatilo :D
    hippy garden - moja tiha patnja (iako su imali i boljih kolekcija)

    ReplyDelete