15/10/2012

modne poslastice s FHR-a

LINK

LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš ranije su kazali da je njihova kolekcija namijenjena ženi koja užurbano korača nekim velikim gradom. U glavi im je bio veličanstveni New York, a prema onome što su pokazali na pisti Dove Fashion.hr-a u petak, njihova samosvjesna žena na ulicama Velike jabuke snašla bi se kao da je tamo rođena. 
Ništa manje vrijedne ulice su domaćih gradova pa će njihove parke i neodoljive bermude šetati sljedećeg ljeta Zagrebom i šire. 
Modni dvojac nastavlja se na prethodnu, prvu zajedničku kolekciju, no koliko je ona bila edgy, toliko je ova promišljena u danas tako popularnom i trendi "pročišćenom" stilu. 
Materijalni su meki, podatni, hlačice su pamučne (koliko sam uspjela vidjeti) a izbacili su i nekoliko divnih oversized torbi. 
S remenčićima na pravom mjestu i u njihovoj stilizaciji s ravnim kožnim sanadalama, u are ready to go, kud god vas noge nosile.
P.S. Pun pogodak su košulje koje su odostraga neočekivano drapirane

AMR

Ana Maria Ricov bila me oduševila u ožujku kolekcijom za jesen i zimu. Tada su u  fokusu bile zelena i ljubičasta u zagasitim tonovima. Za proljeće i ljeto Ana Maria okreće ploču i ubacuje nježne boje pijeska. Crna i siva još uvijek su prisutne s nezaobilaznim kožnim detaljima i već prepoznatljivim krojem koji odudara od standarda. 
Moćno,  promišljeno, uspješno. 

1 comment: