08/02/2011

I spy: modni buvljak @medika

trenutak slabosti, inspiracije, zanosa...ponekad jednostavno kupujemo mahnito. točka. dokazi leže u našim ormarima. skupljaju prašinu duboko skriveni u najudaljenijem mračnom kutku. zaboravljeni, svjedoče o impulsu koji nas tjera da kupujemo još, još, još...


ako ste imalo poput žena koje su sudjelovale u istraživanju britanskih znanstvenika, čuvate barem 22 komada koje nikada niste obukle ili su vam premali. možda vam se više ne sviđaju ili se čak upoće ne sjećate zašto se za TO bili spremni platiti. ipak, teško se odvojiti od krpica/cipela/nakita. znam. moj je oramar groblje majicama i hlačama kojih se ne bih ni sjetila da s vremena na vrijeme ne shvatim da moram napraviti reda u ormaru jer više ne mogu doći ni do onih stvari koje svakodnevno navlačim na sebe.
stalno se spremam odvojiti odjeću koju ne nosim, a kažu kako bi se to trebalo učiniti sa svakom krpicom koju u zadnjih godinu dana nisam obukla, ali nikako da se odlučim na to. ne znam kako je s vama, ali ja sam ljenčina. pa mi se ne da.


 
no, vrijeme je za promjene. i suša u novčaniku pomaže odlučnosti. već danas se bacam na probiranje. zaboravljene krpice nekome će sigurno trebati. jedna hrpa je za caritas, druga ide na prodaju. 

pametni ljudi organizirali su se i sad već osmi put u Mediki u Zagrebu održat će se
MODNI BUVLJAK 
znači    
AKC Medika - Jogurt + Studio
Pierottijeva 11
Zagreb
nedjelja 13. veljače 2011.
12-16 sati
više info na FB stranici digađaja
vidim ose :D

p.s. ana s bloga Fashion Sienna napravila je mali intervju sa mnom :D chek it out na cromoda.hr

7 comments:

 1. joj prijateljica mi stalo piše o tim modnim buvljacima,nikad mi se neda otić :/ jer ima stvari za mladiće?

  ReplyDelete
 2. lovely illustration! fun hangers! love how you put together three outfits few posts below! great styling!

  ReplyDelete
 3. haha, ja fala bogu nemam ovakvih problema. još sam uvijek savjesna šta se tiče kupovanja i nošenja, al post je prejak. daj ja bi volila da kod nas napokon opet bude neki buvljak...

  ReplyDelete
 4. heheh videla sam intervju - super je :)

  ReplyDelete
 5. ja zelim ic na nekakv buvljak al nikako da uspijem !

  ReplyDelete
 6. meni će ovo biti drugi buvljak u medici. prvi puta utrćak- 0 kn. nema se novaca

  ReplyDelete