13/02/2012

online butiga

dugogodišnja ovisnost o shoppingu rezultirala je prepunim ormarom. kako bi se što prije riješila stvari koje ne nosim, odlučila sam otvoriti online butigu. u gornjem dijelu bloga stranica je shop my closet, a da malo i tu izreklamiram. 
imam jedne prekrasne čizme koje sam silno i užasno htjela čim sam ih vidjela na jednoj stranoj blogerici. tako to obično biva... i nisam puno dvojila već prvi slobodni trenutak otišla d stradivariusa i kupila. jbga. bila je to malo na knap kupnja jer sam uspjela, u naletu inspiracije, zanemariti činjenicu da ne volim "sitne" cipele. a u ovima mi noge izgledaju kao balvani..
toliko. stranicu ću nadopunjavati kako stignem slikati komade, a tko ima kakv pitanje i želje nek se obrati upravi vodovoda :)
šalim se. mail je ana.skiljich@gmail.com
ovaj je primjerak nošen samo jednom :)
cijena i info na stranici ormara
cijena? prava sitnica. ljudi smo, dogovorit ćemo se.



edit
čizme su rezervirane, zasad

3 comments:

  1. Slatke su čizmice i sigurna sam da malo preuveličavaš i da noge ne izgledaju ko balvani! Slikaj neki outfit njima pa da vidimo... Ja ću često zavirivati u dućan!

    ReplyDelete
  2. jao to je super ideja, i ja to radim jer stvarno više ne znam kud ću sa stvarima a bolje da ih voli i nosi neko nego da meni stoje i smetaju u ormaru :D i baš su divne čizmice sigurna sm da će ubrzo naći kupca!

    ReplyDelete
  3. Volim kopat po tudjim ormarima :) Al ovo nije za mene - drugom prilikom :) Kisic

    ReplyDelete