12/02/2012

bang ThE WANG!

tjedan mode u New Yorku. Može li itko od nas, običnih smrtnika, uopće zamislit tu ludnicu, gužvu, euforiju... kombinacije uzoraka, tkanina, boja i spektakla koji se miješaju, izmjenjuju i smjenjuju na pistama i ulicama Velike jabuke...
sva sreća na modernoj tehnologiji koja nam daje prvid da smo se te divote iskusili iz prve ruke. twitter, facebook, strani modni blogovi i srodni mediji ravno s mjesta događaja izvještavaju o nečemu čemu nismo mogli svjedočiti, iako se osjećaj doživlja revije iz prve ruke s tim ne može mjeriti.
inače ne patim za takvim stvarima. da me netko kojim čudom pozove da posjetim NY u ovo doba godine, ne bih puno razmišljala, ali neću umrijeti ako budem osuđena sve pratiti preko interneta. navikla sam.
ipak, ima jedna revija zbog koje bih doslovno pala na koljena i molila za pozivnicu. ma, bila bih sretna i kad bi mi se uopće pružila prilika da pogledam kako stvarno izgledaju čudesa doktora wanga.
ima nešto u tom profinjenom momku. njegov pomalo nehajan stav i sofisticiran dojam koji odaje. moda koju stvara kao da je produžetak osobnosti. svaki je oblik na svom mjestu. kombinacije materijala toliko prirodne, stajling dotjeran do savršenstva. nikakve intervencije nisu potrebne iako bih svakom komadu mogla udahnuti novi život kombinirajući ga s ponudom iz mog ormara. uglavnom, umirem od ljepote...
često se uhvatim kako govorim da čak i da imam brdo love koju mogu prosipati, bilo bi mi teško izdvojiti po 7000 kuna za torbu ili cipele, o komadu odjeće da i ne govorimo. s izuzetkom komada s wangovim potpisom. naravno, mogla bih si priuštiti možda nešto iz njegove druge linije.... i zato apeliram, ma što apeliram, na koljenima molim, with a cherry on top, drage ljude ih H&M-a neka dogovore s tim fantastičnim likom sljedeću suradnju. pa da i ja mogu svog wanga imati :)
p.s. imate tihu modnu patnju?
nemojte se javljat ako imate nešto wangovo kod sebe jer ću vas naći i pokrasti :))

12 comments:

  1. dovoljno jednostavan dizajn a opet malim detaljima toliko poseban!...u potpunosti odgovara mom modnom ukusu...

    ReplyDelete
  2. Gdje je crno, bijeli i koža tu sam i ja..Odlično mi je ovo!

    ReplyDelete
  3. fora naslov. bang the wang. can I have his babies?! meni je "momak" genijalac, iako mi ona njegova torba, okrugla sa šiljcima na dnu nije sjela, prodala bih clanove uze obitelji za njegove cipele i ostale divne stvari. tnx na posjeti :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. i aj obožavam cipele, uz sve ostalo, ofkors. i torbe. i kožne suknje i ovo mrežasto čudo...

      Delete
  5. Ova ideja Wang i h&m mi sada pišti u glavi bez prestanka! :) <3 <3 <3

    ReplyDelete
  6. H&m + wang...SAVRŠENA ideja ♥♥
    P.S. super blog...pratim ;)

    makeitblonde.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ajme, zamisli veselja da napravi nesto za h&m...za njega bih stajala u redu!:D
    divan je, divan...odlican si kolaz napravila, cak mi se vise dopao nego kad sam na style.com-u listala wanga...prave si detalje izdvojila. ufff. wang. <3

    ReplyDelete