31/01/2012

something new....




torba je preprekrasna, ali skoro je nisam kupila. inače torbe kupujem kad se desi klik. mora to biti ljubav na prvi pogled. čim previše razmišljam i dvoumim se, nije to to. ljubav se s ovom torbom dogodila odmah, ali imala je jedan feler. tj. nije ga imala, lanac. a iako volim torbu "za pod ruku", potrebno mi je da ona ima lanac koji ću moći upotrijebiti kad zaželim da su mi ruke slobodne.

kako je cijena torbe cijelih 79 kuna, nije bilo premišljanja. ali, ne budi mi teško, pitam prodavačicu može li se na ovu torbu staviti remen/lanac i to zato što je dućančić pun sličnih torbi od kojih neke imaju lanac, a druge ne. malo me zavlačila, pa ne može baš, pa može pa ovo pa ono i na kraju, munja, ode u neko spremište i vrati se s vrećicom punom lanaca!

ali, nije to to, veli ona. ova torba nema preklop i lanac ide samo na torbe s preklopom. kako sam škicala i jednu prekrasnu crnu od brušene kože s preklopom (te su 99 kuna), rekoh, ok, da vidimo kako to izgleda.

i ništa, torba je lijepa, ta crna, ali ja želim ovu jer crnih imam sto i bla, bla. pa lijepo pitam, jel mogu ja onda uzeti ovu plus lanac pa platim 99.

ne, opet me zavlači. te su 79 kuna i ne mogu ići s lancem. ali crna može, uvjerava me ona. ne odustajem. zašto ne mogu ovu kupiti s lancem? jel možete nazvati šefa?
gleda me u čudu pa kako sad šefa, ali pristaje. brzo šef odgovara da ništa od toga. i dalje ustrajem. pa prodajte mi samo lanac, kao posebnu stavku. ne može, tvrda je. fak. a sviđa mi se torba i neću crnu s lancem...
ajme, koje muke oko torbe. no, kao što sam rekla, bila je to ljubav na prvi pogled pa vadim novac iz novčanika (primaju samo keš) i reko, doviđenja. ili možda zbogom, još se nisam odlučila. u ovom je slučaju želja za torbom prevladala iako sam najradije htjela da imam snage okrenuti se na peti i gibat dalje. no, dobro. sljedeće je bilo potrebno pronaći lanac. imala sam više sreće nego pameti. jer mi se, naravno, nije dalo hodočastiti po bauhausu :)
odličan, čvrst i jeftin lanac pronašla sam igrom slučaja u Image Haddadu za 25 kuna. trebalo je samo pronaći način kako pričvrstiti lanac za torbu. opet, nisam imala vremena ići do nekog hobby shopa pa sam iskoristila staru ogrlicu koju imam doma, a ne nosim je. privjesak sam pričvrstila za jedan kraj lanca i probila kroz cif, a kako lanac s druge strane ima kariku, nju sam pričvrstila za otvarač cifa. i sad imam unikatnu torbu koja se nosi ovješena preko jednog ramena ili pod rukom, kako ti drago.
toliko...
dućan je, ako ikoga interesira, u Importanne centru, samo ravno od glavnog ulaza, ne možete ga fulati. torbi ima stvarno u svim bojama i s preklopima i bez njih, a mlada (neljubazna) dama rekla je da će odsad sve biti s lancem, ali samo one s preklopom, da ne bi bilo zabune :)

naočale nemaju tako dugu priču. 

7 comments:

  1. a ja cijelo vrijeme čitam i jedva čekam da dođem do dijela sa cvikama, kad ono ništa... Super torba ali cvike su ajme!!!! I ja bi takve...znam da je aldo imao sličan model ali ne kod nas naravno....
    ps. još jednom hvala za link, mislim da ću kliknuti na buy...nisam još 100% sigurna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a kvragu, mogla sambaš neš napisat o naočalama , haha
      ugl, preporučam sellera, stigle su jako brzo i divne su stvarno ;))), nisam našla jeftinije na ebayu, a u aldu kod nas ih nema
      kaj se tiče tenisica, go for it :)))

      Delete
  2. hahahah..torba je jako jako kul..naocale jos bolje!! ;)

    ReplyDelete
  3. Točno te pratim, znam kak je s tim prodavačicama koje su tak ustrajne u nekoj svojoj šemi...neki luđov bi je u America da ga tak zavlači već prosviro iz pištolja, jer mu je digla živac! (opet ja sa scenama iz filma, ne mogu si pomoći) :) Kisss

    ReplyDelete
  4. lol. koji manijaci su po tim duckasima u immportaneu. svasta sam cula do sad. a naocale su mi pre pre, trazim si takve vec neko vrijeme i vec sam zaboravila na njih, i taman eto kod tebe link na ebay :) hvala ti do neba!

    ReplyDelete