22/01/2012

glitter perfection

uf. što da vam kažem. poriv za kupovanjem obično je iracionalan, a svako malo pojavi se IT komad koji mozgu šalje signale "kupi me" i teško se boriti protiv tog malenog upornog glasa.

šljokice na polučizmicama m. prade za miu miu jedan su od takvih modnih momenata. s piste su doslovno protutnjale ulicama modnih prijestolnica, a u meni samo izazvale to dosadno kvocanje "želim, želim, želim...."
dizajnerske stvari, na žalost, imaju tendenciju biti bezobrazno skupe. i onda bolestan um poput mojega smišlja načine kako udovoljiti želji u razmjeru s financijskim mogućnostima.  
kad je odluka konačno bila donesena, bilo je potrebno dati si malo truda i uposliti prstiće da u bespućima interneta pronađu sveti gral. ah, taj čudesni internet....

tko želi, naći će, tako bi se ukratko mogla opisati moja potraga za šljokičastim savršenstvom. link po link ukazao mi se sajt jessice buurman. pametna neka žena ima moto koji osvaja na prvu.
life is a runway, walk it :)
u svom tom traženju prva je opcija uvijek bila open toe black, ali kad sam ugledala prekrasnu tirkiznu mašnu i srebrnkaste šljokice, odluka je instinktivno donesena. cipele i torbe ugl. moraju biti ljubav na prvi pogled.
 
JB, očito, inspiraciju crpi u modnim hitovima po cijenama koje su pristupačnije običnim smrtnicima, a kvaliteta izrade dostojna je vjerojatno i originala. customer support izvanredan pa su mi vrlo brzo, nakon što sam uočila da mog paketića nema na ipsuu, poslali novi par i to ekspresnom pošiljkom (nakon molbe da šalju EMS-om, a nikako DHL, o čemu neki dr. put). Ta mala zabuna pokazala se zapravo dobrom jer su mi poslali veći broj, IT 39 jer se moj 38 bio rasprodao. aleluja, manje cipele ne bih mogla navući, tako za sve koji će se odlučiti na kupnju, treba veći broj!

cipelice su stvarno bajkovite i premda nemam previše prilike za nošenje (mislila sam da ću ih nositi na posao, ali em su previsoke za cjelodnevno nabadanje po gradu, em su prešljokičaste za moje radno okruženje :), dovoljno su divne za stavit ih kao ukras :))





7 comments:

  1. danas sam imala takve borbe... izgubila sam :D ali tvoje cizmice su san snova...

    ReplyDelete
  2. Love these!
    xx

    www.queenoffunkydiy.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Umrla sam!:) Naletila sam na taj sajt prije,ali su mi bili malo skupi.Moram opet da ih pregledam:-)
    xx
    B.

    ReplyDelete